۱۰ خاصیت روغن نارگیل بر اساس شواهد علمی

۱۰ خاصیت روغن نارگیل بر اساس شواهد علمی

روغن نارگیل یکی از معدود خوراکی‌هایی است که می‌توان آن را در دسته سوپرفودها قرار داد. سوپرفود یا ابر غذا به آن دسته از مواد غذایی گفته می‌شود

که تاثیر زیاد روی سلامتی مصرف کننده دارند. ترکیب منحصربه‌فرد اسید‌های چرب روغن نارگیل می‌تواند تاثیر مثبتی روی سلامتی شما داشته باشد.

خواص روغن نارگیل خوراکی شامل کمک به لاغری، عملکرد بهتر مغز و فواید شگفت‌انگیز متعدد دیگر است. حتی بدون مصرف خوراکی هم می‌توان از فواید

روغن نارگیل برای پوست و مو بهره‌مند شد. خواص روغن نارگیل برای پوست و مو کمتر از خواص خوارکی آن نیست. در اینجا ۱۰ خاصیت روغن نارگیل را معرفی می‌کنیم که از نظر علمی ثابت شده‌اند.

۱. روغن نارگیل سرشار از اسیدهای چرب با خواص دارویی قوی است

روغن نارگیل سرشار از چربی‌های اشباع سالمی است که تاثیر آن‌ها با اکثر چربی‌های موجود در رژیم غذایی شما تفاوت دارد.

این چربی‌ها می‌توانند چربی‌سوزی را افزایش دهند و انرژی بدن و مغز شما را به سرعت تامین کنند.

این چربی‌ها همچنین می‌توانند میزان کلسترول خوب (HDL Cholesterol)

را در خون افزایش دهند که تاثیر آن در کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی ثابت شده است.

اکثر چربی‌های موجود در رژیم غذایی از نوع «تری‌گلیسرید با زنجیره بلند» (long-chain triglycerides) است،

ولی روغن نارگیل چربی‌هایی دارد که با نام «تری‌گلیسرید با زنجیره متوسط»

(medium-chain triglycerides) شناخته می‌شوند. یعنی طول زنجیره‌ی این اسیدهای چرب از اکثر چربی‌های دیگر کوتاه‌تر است.

پیگیری سفارش
لیست مقایسه
شگفت انگیز ها